Alkas par kurām nerunā

Vai kādreiz tev ir piezagusies doma, kas notiek partnera galvā? Vai tas ko gribu es, ir arī tas ko grib viņš? Vai par savām slēptākajām vēlmēm esi kādreiz viņam ieminējusies? Varbūt tomēr nē... Bet, vai viņš tev ir atzinies savās fantāzijās? Vai tas kas notiek guļamistabā, patiesībā, apmierina abus? Cik tālu var iet, lai apmierinātu savas alkas? Kur sākas iekāre un kur neprāts? 

Sāk savas dienasgrāmatas rakstīt Ikuko un viņas vīrs. Sākumā var šķist, ka šīs divas dienasgrāmatas ir nekaitīgas pārdomas par laulātā pāra attiecībām guļamistabā, tomēr ar laiku ir skaidrs, ka tur kaut kas briest. Un kādas robežas noteikti būs pārkāptas. It īpaši, kad tiek laulības dzīvē iesaistīta viņu meita Tosiko un Kimura kungs. 

Šī grāmata ir veidota, kā  divu cilvēku dienasgrāmatu apvienojums, lai varam ieskatīties ko esošajās situācijās redz abi laulātie. Jāatzīst gan, ka cilvēkiem ar vājākiem nerviem nebūtu vēlams lasīt. Šīs nav "Geja piecdesmit nokrāsas", bet gan kas daudz, daudz tumšāks. Gribās pat teikt netīrāks. Šī tiešām ir viena dīvaina grāmata, bet par laimi īsa. 

Komentāri