Sieva starp mums (480.lpp)


Ričards aprec Vanesu un sniedz viņai tādu dzīvi par kuru sapņo citas sieviete, es nē, man tā šķistu bezjēdzīgi izniekota. Tātad dzīvi, kurā ir viss- perfekta māja, mašīna, dārgas rotas, saviesīgi vakari, kursi un pulciņi, jo nav jau vairs jāstrādā. Ričards Vanesai sniedz visu, tikai ne bērnus. Vai bērnu neienākšana ģimenē bojā tās laimi? Vai arī partneris un partnere beigās nemaz nav tādi cilvēki, kā esi gribējis redzēt? Kas izjauca laulību? 

Savstarpējās attiecības, piedevām laulība un tajā mītošie zemūdens akmeņi, vienmēr būs pateicīga tēma romāniem. Tomēr "Sieva starp mums" , lai arī vij lokus un pinekļus, tomēr "galvenais" iemesls kas izjauca laulību, beigu beigās tomēr bija paredzams, un ja var tā izteikties tad - vieglākais ceļš. 

Grāmatu ir vērts izlasīt, kaut vai tikai tāpēc, lai pajautātu sev, vai iespējamās solītās spožās dzīves dēļ, arī tu ignorētu zīmes un instinktus kas kā sarkanā gaisma ik pa laikam iedegas. Kā arī atgādinātu sev, ārpusē var tik rādīta skaista glezna, bet līdz ko viesi iziet pa mājas durvīm, tā glezna var kļūt par izkropļotu bildīti. Aiz slēgtām durvīm, gan jau, ka lielākajai daļai laulību ir savas plaisas un tarakāni pie kā jāstrādā. Maz ir tādu perfekto dzīvju, perfekto laulību un attiecību. Pirms metam skaudīgus skatienus uz citu dzīvēm, paturam prātā- ne viss var būt tā kā izskatās. Tomēr nevajag arī ļaut cerībai mirt, un vajag tiekties, strādāt pie tā, lai būtu perfektās attiecības... 


No angļu valodas tulkojusi Ingūna Jundze.

Izdevējs: Kontinents

Komentāri