Es tevi redzu (400 lpp.)

Tevi kāds vēro! Tieši tagad, kāds noteikti ir devies uz tavu profilu kādā no sociālo tīklu lapām, un pēta tevi. Izzin ko dari, ar ko kopā pavadi laiku, kad dodies tālā vai tuvā ceļojumā. Ko tu jūti apzinoties šo? Vai tev spalviņas uz rokām nesaslienas? Iespējams, kāds bravūrīgi tagad domā, es filtrēju visu un uzmanīgi sekoju tam ko parādu pasaulei. Vai tiešām esi par to tik drošs?

Kādu dienu, metro dodoties uz darbu, Zoja Volkere ierauga savu fotogrāfiju intīmpakalpojumu sludinājumu lapā. Lai arī bilde ir sliktas kvalitātes, tomēr viņa zina, ka tā ir viņa. No šī brīža, Zoja vairs nejūtas droši ne mirkli. Bet brīdī, kad atklājas vairāku noziegumu sērija, kurā upuri ir sievietes kuru bildes ir publicētas tāpat kā Zojas. Zoja vairs neuzticas ne vienam. Sākas kaķa un peles medības. 

Daudz slāņains, pārsteidzošs detektīvs. Lasi un mētājies no viena varoņa pie otra - turot to aizdomās. Vai vainīgs ir viņš? Bet vai tas nav par vienkāršu? Un tad šokējošas, bet sakarīgas beigas šai kaķa un peles spēlei. 

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.

Izdevējs: Zvaigzne ABC

Komentāri