Ne gluži ideāla ģimene (442 lpp)

Grāmatas nosaukums var radīt domu, ka tagad tu tiksi ievilināts kādā ģimenes ikdienas dzīvē, varēsi būt maziņš lūriķītis un pa kluso salīdzināt, cik varoņu ģimene ir atšķirīga no tavas. Tad man jāsaka, ka šī nav tāda tipa grāmata. Dziļu pārdzīvojumu un zināšanas kuras varētu mēģināt pārnest uz savu dzīvi tu šeit neiegūsi. Šī ir pludmales tipa grāmata, kad lasīšana ir tāda gaisīga izklaide gūstot smuko iedegumu. 

Kārlailu ģimenes dzīve mainās brīdī kad Fernas vīrs kļūst bagāts, ar uzrakstītu dziesmiņu kādam populāram seriālam. Vārdu pa vārdam un laulātais pāris nonāk pie lēmuma pašķirties. Tagad kad vīram nav jādomā par naudu, viņš tic, ka var piepildīties viņa jaunības sapnis un viņš var kļūt par mūzikas zvaigzni. Kamēr pieaugušie Kārlaili netiek galā ar sakrātajiem pārmetumiem, mazo Kārlailu dzīvēs arī viss nerit tik ideāli. Jautājums ir, vai Kārlaili beigās atradīs tomēr ceļu viens pie otra? Vai atzīs savas kļūdas? Vai visi tilti ir nodedzināti? 

Lai arī atkal uz grāmatas ir pretenciozs sauklis, smiekli katrā lappusē, tā īsti viss nav. Grāmata nav spožs humora gabals, bet atelpai no pārdzīvojumu grāmatām būs tieši laikā. 


No angļu valodas tulkojusi Biruta Vaivode

Izdevējs: Apgāds KONTINENTS 

Komentāri