Laika ceļotāja sieva (512 lpp.)

Ierušināties segās uz dīvāna, pamest vēso dzīvokli un doties skrējienā ar laiku kopā ar galvenajiem grāmatas varoņiem. Vai var noticēt mīlestībai kas šeit valda? Izslēdzot fantastikas un mistikas pusi, vai tā mīlestība kas šeit ir parādīta mani pārliecināja? Nē. 

Henrijam ir gēnu nobīde, un tāpēc viņš ceļo laikā. Henrijs šīs prasmes nevar kontrolēt, tāpēc vienā mirklī viņš var būt savā dzīvoklī, bet citā jau atrasties pie sevis jaunākās versijas bērnībā. Kādā ceļojumā Henrijs uzskrien virsū Klārai. Klāra ir viņa nākotne, drošības sala, iespēja dzīvot normālu dzīvi. Tikai, tikai Klārai ir vēl jāizaug. 

Mēs kopā ar Henriju un Klāru lēkājam pa dažādām laika līnijām, tā pamazām atklājot viņu mīlestības, dzīves un likteņa stāstu. Šie pār lēcieni dažādos gados var mazliet galvu sajaukt, bet tai pat laikā tie ir dažādi puzzles gabaliņi, kas pamazām rada lielo bildi. 


Kādā brīdī gan rodas sajūta, ka šis stāsts ir radīts sievietēm kuru personīgā dzīve nav koša, un tad nu var paņemt pauzi un pafantazēt par jūtām kuras uzvar visu, stāv pāri visam. 

No angļu valodas tulkojusi Liana Blumberga.

Izdevējs: Zvaigzne ABC

Komentāri