Viss, itin viss (320 lpp.)

Ja visa tava dzīve būtu viena vienīga telpa? Ja vienīgais veids, kā redzēt pasauli, piedzīvot izlaidumu, pirmo mīlestību būtu iespējams tikai caur grāmatām kuras izlasi? Ja tu zinātu, ka visas tava mūža aizvadītās dienas būs vienādas, pilnas vienatnes un vienpatības? Ko tu darītu? 

Šī jauniešu grāmata ir lielisks veids kā uzsākt nopietnu sarunu ar savējo - par vērtībām kuras sniedz iespēja dzīvot "normālu" dzīvi. Grāmata kārtējo reizi atgādina, ka nekas nav pašsaprotams, ik mirklis ir lolojams un izbaudāms. 

Madijai ir reta slimība, un tāpēc savas dzīves septiņpadsmit gadus ir pavadījusi mājās - mammas un medmāsas sabiedrībā. Kad kaimiņos ievācas Olijs, Madija iegūst savu pirmo un vienīgo draugu. Šī draudzība liek viņai vēlēties no dzīves daudz vairāk par četrām sienām un drošību. Viņa negrib eksistēt dzīvojot, viņa grib izdzīvot dzīvi, tāpēc sper neprātīgu soli. 

Šai grāmatai, kas iespējams kādam pusaudzim liks paskatīties uz savu dzīvi mazliet savādāk, piešķiršu 👍👍👍, pietrūka mazliet dziļuma, spēcīgākas emocionālās puses ko pats vēstījums sevī nes. 


No angļu valodas tulkojusi Laura Romanovska.

Izdevējs: Zvaigzne ABC

Komentāri