Paradīzē jeb Kā uzzināt, vai pasaule ir apaļa ( 206 lpp.)

Savu ceļojumu kopā ar Lindu sāku ar viņas otro grāmatu, pirmā tika izķerta kā karsti pīrādziņi, es paspēju tikt pie otrās un trešās pēdējās grāmatas. Ir mazlietiņ jocīgi lasīt pazīstama cilvēka grāmatu, no vienas puses ir prieks par cilvēka uzņēmīgumu un drosmi ietērpt piedzīvoto grāmatā, bet no otras puses - ko darīt ar kritikas graudiem, kas ik pa laikam lasot iesijājas prātā?! 

Linda mūs aizved uz Jaunzēlandi, ieskrienam arī uz brīdi Samoa, Kalifornijā un Turcijā. Tomēr Jaunzēlande un Lindas ceļš uz sevis atrāšanu ir grāmatas esence. Šīs grāmatas notikumi un pasniegšanas veids rada sajūtu, it kā Linda būtu tava draudzene un pati pie vīna glāzes tev visu piedzīvoto izstāstītu. Ik pa laikam gadās neveikli valodas mirkļi, bet tas tikai rada sajūtu -savējā. 

Grāmatu papildina brīnišķīgi un asprātīgi Lindas pašas un Sergio Ruiz Diaz zīmējumi. Tas ko man gribētos, lai grāmatā pievienotie foto attēli būtu labākas kvalitātes. 

Es šai ceļojumu grāmatai piešķiru 👍👍👍jo aizverot grāmatu jutu neizskaidrojamu mazuma garšu, visu gribējās dziļāku un vairāk. Jā, tie 3 īkšķīši ir par skrējiena sajūtu, izskrējām cauri kopā ar Lindu, bet daudz kas tomēr ir palicis noslēpts?! 

Izdevējs: Jumava

Komentāri